Dreptul de retragere – politica de retur


Cumpărătorul are dreptul de a se retrage din Contract, în conformitate cu dispozițiile O.U.G. nr.34/2014, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care el sau o terță persoană, alta decât transportatorul și care este indicată de cumpărător, intră în posesia fizică a produselor.

Pentru a își exercita dreptul de retragere Cumpărătorul trebuie să ne informeze cu privire la decizia de a se retrage, utilizând o declarație neechivocă, care poate avea forma formularului de retragere  ce poate fi descarcat aici, urmând a o transmite pe adresa office@pivnitelebirauas.ro (Formularul de retragere este doar un model și nu este obligatoriu). Vom transmite, fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru respecatrea termenului limită de retragere este suficient ca declarația de retragere să ne fie comunicată înainte de expirarea perioadei de retargere.

Consecințele retragerii

În cazul exercitării dreptului de retragere, vom rambursa orice sumă am primit de la Cumpărător, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că a fost aleasă de Cumpărător o altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia de retragere. Rambursarea va fi efectuată folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Cumpărătorul își exprimă acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. Nu vor putea fi percepute comisioane Cumpărătorului ca urmare a unei astfel de rambursări. 

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care Cumpărătorul ne furnizează dovada că a trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Costurile de returnare a roduselor vor fi suportate de Cumpărător, care are obligația de a le ambala astfel încât să nu existe riscul deteriorării acestora la transport.

Cumpărătorul poate solicita înlocuirea sau returnarea produselor ce nu corespund comenzii acestuia care au fost expediate greșit dintr-o eroare a Vânzătorului, caz în care costurile de transport vor fi suportate de Vânzător.

Produsele vor fi expediate către Bellagis S.R.L., loc. Ghioroc, 317135, str. Dr. Ștefan Bulzan nr.31.C, județul Arad. fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care Cumpărătorul a comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Nu se asigură dreptul de retragere pentru produse care au fost desigilate, al căror ambalaj a fost deteriorat de catre Cumpărător, respectiv pentru produsele care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

FORMULAR DE RETRAGERE

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

Către

 [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de email ale profesionistului]:

Vă informez/Vă informăm prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră  din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

Comandate la data:                     și primite la data:

Numele cumpărătorului:

Adresa cumpărătorului:

Semnătura cumpărătorului (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie):

Data: