DESCOPERĂ PIVNIȚELE BIRĂUAȘ

DESCOPERĂ PIVNIȚELE BIRĂUAȘ

O CRAMĂ „BOUTIQUE”

Pivnițele Birăuaș este o cramă unde tradiția face cel mai bun melanj cu pasiunea unei echipe devotate. Ne situăm în mijlocul Ardealului viticol, unde ne bucurăm de istoria bogată a pământului, de zona fantastică a Minișului cunoscută pentru proprietățile deosebite, atestate chiar din anul 1798.

Onorăm această zonă și tot ce are ea de oferit prin grijă și atenție în toate etapele producerii vinului. De la culegerea strugurilor și până la păstrarea în butoaie și transferul în sticle, procesul de realizare a vinurilor premium este respectat de întreaga echipă.

Locatie Crama Pivnitele Birauas
Locatie Pivnițele Birăuaș

TESTIMONIALE

A well crafted Cabernet Sauvignon from the 4ha estate Birăuaș in Ghioroc, Miniș, 14% abv., aged in French barrique. Intense purple red colour, black core. Intense morello cherries, rum raisins, green bell pepper, hazelnuts, vanilla and dry oak dominate the nose, with cassis, balsamic and damp brush wood underneath. More cassis on the contrastive palate, with plenty of oak, dried plums, balsamic and raisins. Solid body, chewy structure. Pronounced tannins, quite ripe for only 3 years. Long finish.

Richard

Amazing wine! Strugurele cules la maturitate deplină, produs pe solurile stâncoase din Ghioroc, România.

Anca

Un vin elegant, cu gust de prune și mure coapte, cu arome de lemn și frunze și pădure. Degustat în seara de Crăciun cu oameni faini.

Sorin